Ny wig til Adelicia

Så er der bestilt en ny wig til Adelicia.
Jeg tænkte at det var rigtig længe siden jeg har skrevet i bloggen så ville lige skrive idag. Jeg kan desværre ikke skrive så meget, men jeg gør det så ofte jeg nu kan. Grunden til jeg ikke kan det, kan jeg ligeså godt lige fortælle. Jeg er indlagt og derfor kommer jeg kun hjem i weekenderne og det er ikke engang sikkert. Men nu har jeg tænkt mig at tage Adelicia med mig så jeg kan lave en masse ting til hende jeg kan vise jer når jeg kommer hjem.

Adelicia og jeg glæder os meget til at komme i gang med at give hende, hendes nye look. Derfor har vi bestilt en sort, korthåret wig og den skulle gerne kommer indenfor den næste uge. Den kostede 197 kr. ca.
Udover det så skal jeg i gang med at sy noget tøj til hende. Det bliver rigtig fedt at komme i gang med. Jeg har jo, som sikkert sagt, en masse idéer til tøj til hende. Jeg tror jeg starter ud med at lave en masse T-shirts. Både oversized og alm. størrelser. Så skal vi havde lavet en højtaljet nederdel, nogle højtaljede shorts, gamacher, kjoler osv. osv. Skal også have lappet hendes short der desværre er gået i stykker.
Udover det har vi droppet at lave en "ægte" piercing i øret på hende og istedet prøve os frem med at lave en "falsk".

Så venter jeg stadigvæk på en Obitsu 1/6 27 cm. size small  kommer tilbage på lager på http://www.plasticpop.de/. Men den har været udsolgt længe. Så kender i et sted man kan købe den? Indenfor Europa?

Skrevet af K.H

2 kommentarer:

  1. Hvor har du købt Wig'en henne? :)

    SvarSlet
  2. Jeg har købt den på http://www.fashiondoll.nl/
    :)

    SvarSlet