Clothilde

Der har ikke været særligt meget aktivitet på bloggen, men nu kom jeg, Chummi, heldigvis og skrev et indlæg!


Jeg er næsten lige blevet forelsket i pullip Amarri, som jeg så har navngivet Clothilde, og jeg vil med glæde fortælle jer en smule om hende, så I kan lære hende bedre at kende!


Hvilken dukke? Hun er en pullip. 
Hvilken pullip? Pullip Amarri.
Hvad er hendes navn? Clothilde.
Hvor købte du hende? Jeg har ikke købt hende endnu, men jeg har bestemt mig for at købe hende på plasticpop.de.
Hvordan er hendes personlighed? Clothilde er en meget kreativ pige, som elsker at lave hendes egen kreationer, og blive inspireret af andre. Hun elsker ugler, og derfor hører de tit med til hendes kreationer. Clothilde elsker at sidde bag linsen, og foran den. Faktisk er én af hendes store drømme at blive fotograf eller model. Hun laver tit de mærkeligste poseringer, men hvis man beder hende om at stoppe, gøre hun det. Clothilde elsker at lytte til andre folk, hjælpe dem, og give dem gode råd. Clothilde elsker skam også at snakke, og det er sjældent man ikke ser hende afbryde andre, og snakke som en gal. Clothilde er også en meget sjov pige, som tit laver små komedier med hendes veninder og venner. Hun har let ved at få sig et godt grin, og give andre et godt grin.

Har du lavet nogle forandringer på hende? Nej, det har jeg ikke .. Det kan jeg heller ikke, for jeg ejer hende ikke endnu. Men jeg har planlagt at give hende noget nyt makeup, og en ny obitsu.
Andet? Nej - men hvis der er, er du velkommen til at skrive.


Jeg ville lige tillade mig at sætte et billede ind af hende, så I kan få et bedre indblik af hvem hun er.

Mvh, Chummi.

1 kommentar:

  1. Endelig et nyt indlæg. Jeg er fast læser, så det var ufattelig dejligt at der kom et indlæg.. Imellemtiden har jeg bestilt min pullip. Der går bare Freakin' Fuckin' 2 måneder før jeg får hende..T_T

    SvarSlet